Mandala-stencils bij Skovbon

Met trots kunnen we zeggen dat mandala-stencils te vinden zijn in de populaire deense lifestyle-winkel Skovbon. Bekijk onze mandala's in de pop-upwinkel van Skovbon in Aarhus, DK.

Laten we een beetje horen van de eigenaar en oprichter van Skovbon:
"Het idee voor deze webshop is gebaseerd op mijn Instagram-account @skovbon, waar ik dagelijks vragen krijg over waar ik de een of de ander kan kopen van mijn IG-foto's en hoe ik denk, bijvoorbeeld als ik decoreer.

Ik hou van het persoonlijke, de zorgvuldig uitgekozen dingen die mijn buren niet per se hebben, en om dingen op een andere manier te gebruiken dan verwacht, om iets nieuws te kopen en meteen naar huis te gaan en het te veranderen, om patronen en het kleine te mixen offbeat, om contrasten te creëren en nieuwe en oude en verschillende materialen te mixen en een mix te bieden van fun, offbeat en anders - vooral in combinatie met de bekende Deense strakke heldere lijnen."

 

 

More Blogs

Verrijk je thuiskantoor met onze XL wandmanden voor meer goede vibes "thuiskantoor decoratie", "positieve werkruimte"

ORGANISCHE VORMIGE RATTAN LAMPEN, HANDGEMAAKT IN BALI, GEMAAKT VAN DUURZAAM RATTAN MATERIAAL