Een mooie brief van een tevreden klant!

Beste team van Mandala-stencils,
Deze week heb ik mijn bestelde mandala van jullie ontvangen. Vandaag ben ik ermee aan de slag gegaan in de badkamer. Vorige week heb ik al twee muren grijs geverfd en vandaag heb ik met het sjabloon en de zilver- en grijze verf een mooi resultaat behaald. Uiteraard heb ik dit op mijn Facebook-account geplaatst en staan ​​er leuke reacties op als 'Wat mooi' en 'Wat gaaf!'
Hartelijk dank voor deze 'feel good'-ervaring. Ook de uitleg en het boekje dat erbij zat waren erg inspirerend! Bijgevoegd stuur ik u twee foto's waarop u het resultaat kunt zien. En... ik hoop natuurlijk dat ik kans maak op een reis voor twee naar Ibiza 😉😎
Hartelijke groeten van Ester

More Blogs

XXL Pochoirs

Handgeborduurde tekst op een groot linnen kussen van 90 x 50 centimeter